Diëtistenpraktijk De Linge

uw leven in beweging

Over ons

De praktijk

De dietisten

Diëtistenpraktijk De Linge is in 2004 opgericht door Annemiek Scholman en Christel Witjes, met een hoofdvestiging in Elst. In deze eigen ruimte wordt vijf dagen in de week (ma t/m vrij) spreekuur gehouden. Daarnaast houdt diëtistenpraktijk De Linge spreekuur in de huisartsenpraktijken in Driel, Heteren en Opheusden.

De titel diëtist is wettelijk beschermd en een diëtist heeft een vierjarige hbo-opleiding Voeding en diëtetiek gevolgd. Annemiek Scholman en Christel Witjes hebben beiden deze opleiding gevolgd. Daarnaast zijn de diëtisten van diëtistenpraktijk De Linge opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici, lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en aangesloten bij Eldia (samenwerkingsverband eerstelijns diëtisten in Arnhem en omgeving). Tot slot zijn de diëtisten lid van de Diabetes Vereniging Nederland, Stichting Diabetes Nutrition Organisation, Nederlandse Academie Eetstoornissen en VIE-netwerk (VoedingsInterventie Eetstoornissen).

Er wordt gestreefd naar samenwerking met huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, buurtzorg en andere paramedici. Voorbeelden van samenwerkingsverbanden zijn de chronische zorg, cursus Fit & Fun 4 Kids, screening ondervoeding bij buurtzorg cliënten, etc.

De diëtisten