Diëtistenpraktijk de Linge

Workshop en cursus: "Eet zoals je eigenlijk zou willen" 

Op weg naar een ontspannen relatie met eten

“Ik wéét wel wat ik moet doen, maar het lukt me maar niet om vol te houden…”

Dit is misschien wel de meest gemaakte opmerking, een verzuchting vaak, die we horen in onze praktijk waar we mensen begeleiden in hun wens om gezonder te gaan eten.

Veel mensen kampen met kleine en grote eetproblemen, zoals lijnen en weer aankomen, eten bij emoties, eetverslaving of eetbuien.

In oktober 2016 starten wij met een cursus waarin deelnemers hun persoonlijke valkuilen ontdekken en leren hoe je een evenwichtige relatie met eten kunt ontwikkelen. De cursus is gebaseerd op de Acceptance en Commitment Therapy (ACT).

wolk

Wij geven de cursus: Christel Witjes en Anja Daniëls

Wij zijn twee diëtisten met een bijzondere interesse voor de ACT. De opleiding tot ACT therapeut heeft ons geïnspireerd om anders naar eetproblematiek te kijken en heeft onze eigen persoonlijk ontwikkeling een boost gegeven. Wij gunnen anderen deze ervaring ook en zien mogelijkheden voor mensen met eetproblemen. De nadruk ligt op een persoonlijke ontwikkeling en je bepaalt zelf wat je er uit wilt halen.

Ter introductie van deze cursus organiseren wij op woensdag 31 augustus een workshop. Je maakt dan kennis met de oefeningen en kunt ervaren wat het met je doet. We geven een toelichting op de inhoud van de cursus. Ook ga je kijken naar je eigen eetgedrag en je doelen. Als je geïnspireerd bent geraakt door de workshop dan kun je aan het eind van de bijeenkomst opgeven voor een intakegesprek. De cursus zal plaats vinden op de woensdagavond en start op 5 oktober. Er zijn 6 bijeenkomsten. De kosten bedrag € 195,00.

Praktische gegevens:

Locatie:        Onder de toren, St. Maartenstraat34, Elst

Datum:         31 augustus 2016

Tijd:              19.30 – 22.00 uur

Kosten:         bijdrage voor koffie en thee

Dus kies voor jouw manier van gezond léven en meld je aan!

Voor meer informatie kun je bellen tijdens werkdagen met Anja Daniels 06-81036042 of Christel Witjes 06-44106981. Je kunt gebruik maken van de voicemail als wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden.