Diëtistenpraktijk de Linge

Diëtist voor 4-8 uur/week (per juni) en waarnemen zwangerschapsverlof

Diëtistenpraktijk De Linge
Voeding speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Een volwaardige en gevarieerde voeding draagt bij aan onze gezondheid en zorgt ervoor dat bepaalde ziekten worden voorkomen.
Diëtistenpraktijk De Linge maakt hier dagelijks onderdeel van uit. Wij zijn een zelfstandige diëtistenpraktijk in de 1e lijn met locaties in Elst, Arnhem, Driel, Heteren en Opheusden. Tijdens onze spreekuren zien wij mensen met zeer diverse hulpvragen. Wij vinden het belangrijk om mensen bewust te maken van hun keuzes, te motiveren en te coachen bij gedragsverandering. Ook doen wij huisbezoeken en verzorgen wij voorlichtingen en cursussen. Daarbij werken wij samen met verschillende disciplines in de regio.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken een enthousiaste en ondernemende diëtist voor 4-8 uur per week.
Ook vragen we je voor het waarnemen van een zwangerschapsverlof van 12 augustus tot eind december. Dit zal minimaal 4 dagen per week zijn.
Daarnaast is het belangrijk dat je ons kan vervangen in vakanties en in tijden van drukte en telefoondiensten kan doen of administratieve werkzaamheden indien nodig. De mogelijkheid bestaat dat er in de toekomst meer uren beschikbaar komen.

Onze voorkeur gaat uit naar een allround diëtist. Specialisatie in de behandeling van overgewicht en eetproblematiek is een pré. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, initiatief toont en bereid is om een stapje extra te doen als dit nodig is. Iemand die goed kan luisteren en die belangstelling heeft voor de mens die hij/zij begeleidt.

Functie-eisen:
• Afgeronde HBO-opleiding diëtetiek
• Ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici
• Lid van (of bereidheid om lid te worden ) NVD of DCN
• In bezit van rijbewijs en auto
• Ervaring met het softwareprogramma Evry
• Allround inzetbaar
• Bereid om 1 avondspreekuur per week te doen
• Flexibel inzetbaar qua dagen, tijden en locaties

Wat bieden wij:
• Dienstverband op basis van ZZP of loondienst
• Een wisselende werkplek op een van onze locaties
• Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
• Mogelijkheid tot specialisatie in overgewicht en eetstoornissen
• Ruimte voor initiatief en het creëren van meer werkzaamheden
• Flexibele werktijden in overleg

Startdatum bij voorkeur 1 juni 2019.

Voor meer informatie over de vacature: 0481-374546 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als je geïnteresseerd bent dan kun je een reactie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur je reactie uiterlijk voor 14 mei 2019. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagochtend 15 mei 2019. Hiervoor wordt je op 14 mei uitgenodigd

Nieuwe locatie Elst

Vrijdag 14 april zullen wij de nieuwe locatie in gebruik gaan nemen. Daarom is de praktijk vrijdag 14 april gesloten en zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt ons wel bereiken via email.

Op dinsdag 18 april starten de spreekuren op de nieuwe locatie. Het adres is:

Gezondheidscentrum Elst

Nieuwe Aamsestraat 67

6662NK  Elst

tel. 0481-374546

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verhuizing

IMG 20170303 WA0000Na de Pasen, 18 april a.s., gaan wij verhuizen naar onze nieuwe locatie. We krijgen een mooie ruimte in het nieuwe Gezondheidscentrum Elst aan de Nieuwe Aamsestraat 67. Momenteel zijn wij druk bezig met de voorbereidingen. We kijken er naar uit om op deze prachtige plek te gaan werken en u daar te mogen ontvangen. 

Nieuwe collega

Eind februari hebben wij afscheid genomen van onze collega Cris Immens. Zij wordt nu vervangen door Nadia van Dee. Nadia neemt de spreekuren van Cris over. Ook gaat zij zich verder specialiceren in ondervoeding en voeding voor ouderen. Nadia stelt zich hier voor.

Workshop en cursus: "Eet zoals je eigenlijk zou willen" 

Op weg naar een ontspannen relatie met eten

“Ik wéét wel wat ik moet doen, maar het lukt me maar niet om vol te houden…”

Dit is misschien wel de meest gemaakte opmerking, een verzuchting vaak, die we horen in onze praktijk waar we mensen begeleiden in hun wens om gezonder te gaan eten.

Veel mensen kampen met kleine en grote eetproblemen, zoals lijnen en weer aankomen, eten bij emoties, eetverslaving of eetbuien.

In oktober 2016 starten wij met een cursus waarin deelnemers hun persoonlijke valkuilen ontdekken en leren hoe je een evenwichtige relatie met eten kunt ontwikkelen. De cursus is gebaseerd op de Acceptance en Commitment Therapy (ACT).

wolk

Wij geven de cursus: Christel Witjes en Anja Daniëls

Wij zijn twee diëtisten met een bijzondere interesse voor de ACT. De opleiding tot ACT therapeut heeft ons geïnspireerd om anders naar eetproblematiek te kijken en heeft onze eigen persoonlijk ontwikkeling een boost gegeven. Wij gunnen anderen deze ervaring ook en zien mogelijkheden voor mensen met eetproblemen. De nadruk ligt op een persoonlijke ontwikkeling en je bepaalt zelf wat je er uit wilt halen.

Ter introductie van deze cursus organiseren wij op woensdag 31 augustus een workshop. Je maakt dan kennis met de oefeningen en kunt ervaren wat het met je doet. We geven een toelichting op de inhoud van de cursus. Ook ga je kijken naar je eigen eetgedrag en je doelen. Als je geïnspireerd bent geraakt door de workshop dan kun je aan het eind van de bijeenkomst opgeven voor een intakegesprek. De cursus zal plaats vinden op de woensdagavond en start op 5 oktober. Er zijn 6 bijeenkomsten. De kosten bedrag € 195,00.

Praktische gegevens:

Locatie:        Onder de toren, St. Maartenstraat34, Elst

Datum:         31 augustus 2016

Tijd:              19.30 – 22.00 uur

Kosten:         bijdrage voor koffie en thee

Dus kies voor jouw manier van gezond léven en meld je aan!

Voor meer informatie kun je bellen tijdens werkdagen met Anja Daniels 06-81036042 of Christel Witjes 06-44106981. Je kunt gebruik maken van de voicemail als wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden.