Diëtistenpraktijk de Linge

Spam

Helaas merken wij dat onze mails steeds vaker in de spambox terecht komen. Zeker nu we door de Corona crisis veel gebruik maken van digitale communicatie is dit erg lastig. Wij willen daarom iedereen vragen de spambox of map 'ongewenste mail' goed in de gaten te houden. Staat hier een mail van ons tussen? Markeer de afzender dan als gewenst.

Alvast bedankt voor de moeite.

at 1019990 1920

Corona virus update

Vanwege de recente ontwikkelingen van het Coronavirus hebben wij besloten om de gemaakte afspraken om te zetten in een telefonisch consult. Wij zullen op het gemaakte tijdstip contact met u opnemen.

Mocht dit niet uitkomen dan horen we dat graag van u.

Update:

Vanaf heden bieden wij ook videoconsulten aan.

Coronavirus

Wij willen zorgvuldig omgaan met uw en onze gezondheid en houden daarom ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus de RIVM richtlijnen aan.

Onze spreekuren gaan gewoon door.

Heeft u echter (milde) verkoudheidsklachten: niezen, keelpijn, licht hoesten of een verhoging/koorts, dan vragen wij u niet naar de praktijk de komen en contact op te nemen met één van onze diëtisten voor de mogelijkheden.

Tessa Stam

Ook na waarneming van het verlof van Nadia blijft Tessa werkzaam bij de praktijk. Hieronder stelt zij zich nog een keer aan jullie voor:

Mijn naam is Tessa en ik ben sinds eind augustus 2019 met veel plezier werkzaam bij Diëtistenpraktijk de Linge. Mijn werk als diëtist doe ik met veel passie en geeft mij veel energie; het is fijn om een stukje bij te kunnen dragen in het behalen van iemands doel en ik doe dit graag met een positieve instelling en een lach. Het onderwerp ‘voeding’ is vandaag de dag zeer actueel en dagelijks moeten we vele keuzes maken. In mijn optiek is voeding niet zwart-wit en is het belangrijk om individueel te kijken naar de aanpassingen die je kunt doen ten behoeve van de gezondheid. De afwisseling door verschillende mensen en de meest uiteenlopende doelen, maakt mijn werk zo leuk en ik begeleid u dan ook graag.

Naast mijn werk als diëtist vind ik het leuk om in mijn vrije tijd te sporten, lekker een eind te wandelen in de Veluwse bossen maar ook de rust op te zoeken door te lezen of lekker te koken.

Tot op het spreekuur!

TS

Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) Beweegkuur

Met ingang van december 2019 zijn wij gestart met de Beweegkuur. Dit is een tweejarig programma die mensen met een BMI tussen de 25 en 40 helpt om af te vallen en om een gezonde leefstijl te hanteren. In de interventie staat een combinatie van bewegen, gezonde voeding en gedragsverandering centraal. Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering en de deelnemers worden begeleid door een leefstijlcoach en fysiotherapeut van Fysiotherapie Rossen en een diëtist van Diëtistenpraktijk de Linge. Om deel te kunnen nemen is een verwijzing van de huisarts nodig.